Elles Tillema-van Loo nieuwe Algemeen Directeur FPC de Oostvaarderskliniek

Elles Tillema-van Loo, wordt per 5 juni aanstaande de nieuwe Algemeen Directeur van de Oostvaarderskliniek in Almere. Ze is op dit moment Manager Zorg & Bedrijfsvoering van het Flevoziekenhuis in Almere.

Elles
Beeld: ©DJI

Daarvoor was Elles onder andere Manager HR Expertise en Verandermanagement bij PostNL. Ze is een daadkrachtige, overtuigende en besluitvaardige manager. Ze geeft aan dat haar leiderschap zich kenmerkt door het creëren van een energieke samenwerking met oog voor procesverbetering en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap.
 
Elles: ‘TBS is een uniek systeem in de wereld, ik vind het een voorrecht hier onderdeel van uit te mogen maken. Na de turbulente periode waarin de Oostvaarderskliniek verkeerde kijk ik er naar uit om samen met het toekomstige team, alle medewerkers, patiënten en netwerkpartners er een succes van te maken. De Oostvaarderskliniek is een kliniek met potentie, mijn streven is iedereen trots te laten zijn op wie we zijn, wat we doen en de manier waarop we de dingen doen!’