Nieuwe website forensische zorg

De website van forensische zorg heeft een nieuw jasje! De nieuwe site is overzichtelijker en heeft een rustige uitstraling en logische indeling. Het doel is ervoor te zorgen dat de gebruiker gemakkelijker informatie kan vinden, zodat zorgaanbieders en andere geïnteresseerden goed geïnformeerd zijn over de meest actuele stand van zaken. Ook voldoet de website beter aan de richtlijnen die de Rijksoverheid stelt.

als decoratie

Een jaar na de reorganisatie van de divisie is nu ook de site onder handen genomen. Sommige informatie staat op andere plekken dan bezoekers misschien gewend zijn. Dit heeft te maken met de nieuwe indeling. Deze moet ervoor zorgen dat de informatie die gezocht wordt meer bij elkaar staat. Belangrijk is dat de inhoud van de website geactualiseerd is, maar verder niet is veranderd. De zoekfunctie kan in het begin helpen om snel te vinden wat bezoekers zoeken. Op deze manier wil de divisie (nog) meer toewerken naar transparantie en actualiteit.

www.forensischezorg.nl

Gebruik de juiste browser

Om de site goed te kunnen bekijken is het aan te raden voor de laptop en desktop de browser te gebruiken van Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

Vragen of opmerkingen over de nieuwe website?

Neem contact op met de frontoffice van de divisie via forzojji@dji.minjus.nl.