Bart van Els per 1 mei directeur algemene zaken Pompestichting

Bart van Els, plaatsvervangend divisiedirecteur forensische zorg en justitiële jeugdinrichtingen, wordt per 1 mei directeur algemene zaken van de Pompestichting. De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie en behandelt personen die met justitie te maken hebben of krijgen

Bart van Els
Beeld: ©DJI

Bart was eerder werkzaam als algemeen directeur van de Rijks Justitiële Jeugdinrichting en Detentiecentrum Rotterdam.

“De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier ingezet voor het werk bij DJI. Het is een boeiende organisatie waarvan ik meerdere facetten heb mogen meemaken. Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe stap. Deze stap neem ik in een voor mij bekend veld, dus helemaal afscheid nemen is het voor mij ook niet”, aldus Bart van Els.

De procedure voor een opvolger wordt zo snel mogelijk gestart.