Plaatsvervangend DG Michel Groothuizen wordt voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kansspelautoriteit

Michel Groothuizen wordt met ingang van 1 juli aanstaande benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kansspelautoriteit.

Michiel Groothuizen
Beeld: ©DJI

Michel is inmiddels ruim vier jaar plaatsvervangend directeur generaal van DJI. Hij was eerder onder andere algemeen directeur van het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie, en daarvoor op het bestuursdepartement van J&V beleidsdirecteur en directeur Financieel Economische Zaken.

Michel: “Ik zal mijn collega’s bij DJI enorm missen. Hun betrokkenheid, het enthousiasme en de onbegrensde loyaliteit in combinatie met een ‘hands on’ mentaliteit die zorgt dat elk probleem wordt aangepakt.”

Wim Saris: “Voor DJI betekent het vertrek van Michel helaas het verlies van een enorm betrokken en ervaren collega, van wie ik ook persoonlijk veel steun heb mogen ervaren. Ik dank Michel voor zijn bijdrage aan DJI over vele jaren en wens hem heel veel succes in zijn nieuwe functie bij de Kansspelautoriteit.”