Podcast: Er zit meer achter werken in een justitiële jeugdinrichting

Er zit meer achter werken in een justitiële jeugdinrichting – groepsleider Max

Wil je horen hoe het is om te werken als groepsleider bij de RJJI? Beluister dan de podcast ‘Er zit meer achter werken in een justitiële jeugdinrichting’. In deze podcastaflevering ontdek je tijdens een vroege dienst waarom groepsleider Max het zijn missie heeft gemaakt om er te zijn voor deze jongeren. Je hoort onder andere hoe de jongeren gewekt worden, gezamenlijk ontbijten en naar onderwijs worden gebracht. Maar er wordt ook een kamercontrole uitgevoerd en net wanneer Max daarmee bezig is, wordt er alarm gedrukt. Ben jij benieuwd hoe de vroege dienst van Max eruit ziet? Luister dan de eerste aflevering van deze tweedelige serie.

Podcast: Er zit meer achter werken in een justitiële jeugdinrichting