Opleidingsinstituut DJI (OIDJI)

Het Opleidingsinstituut DJI zorgt er met opleidingen en kennisactiviteiten voor dat medewerkers in het grote scala DJI-functies vakbekwaam worden, zijn en blijven. Het werken in een gesloten setting is daarbij een rode draad.

Al zestig jaar is het Opleidingsinstituut DJI de specialist om nieuwe medewerkers op te leiden, het personeel te voorzien van continue (bij)scholing en het management te adviseren en begeleiden. Dat doen we met zo'n zeventig eigen medewerkers en met zorgvuldig geselecteerde externe partijen. Ook ketenpartners en organisaties in de (semi-)publieke sector maken gebruik van onze expertise. Het OIDJI is een landelijke dienst van DJI.

Specialistisch en actueel

Ons team van specialistische opleiders, productontwikkelaars en adviseurs staat middenin de detentiepraktijk. Bij de verzorging en ontwikkeling van opleidingen en het beheer van kennis zijn het DJI-vakmanschap, de behoefte van het veld en nieuwe (wetenschappelijke) inzichten en ontwikkelingen ons uitgangspunt. Nieuwe inzichten en beleid vertalen wij snel naar effectieve leeractiviteiten.

Den Haag, Nieuwegein en door het hele land

De trainingen vinden plaats op onze hoofdvestiging aan de Raamweg in Den Haag, onze trainingslocatie in Nieuwegein, incompany bij de klant of op een andere gewenste locatie.

Contact en meer informatie

Contact

E servicepunt@dji.minjus.nl
T 088 07 27150
(bereikbaar ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 uur)

Meer informatie op oidj.nl

Op de website oidji.nl is veel meer informatie en het complete cursusaanbod te vinden.