Shared Service Center DJI (SSC)

SSC is het Shared Service Center van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en andere overheidsorganisaties.

Fullservice overheidsbedrijf

Als fullservice overheidsbedrijf opereert het SSC in een politiek-bestuurlijke omgeving. Het SSC heeft alle dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering in huis. Met 15 jaar ervaring kennen ze de markt en zijn ze een betrouwbare partner voor inkoop, financiën, HRM, facilitaire dienstverlening, project- en programmamanagement. SSC heeft een stevige basis, maar blijft ontwikkelen, innoveren en meegroeien met afnemers. Dit én de vele en snel opeenvolgende ontwikkelingen die spelen in het werkveld, maken SSC tot een dynamische werkomgeving.

Toonaangevende dienstverlening

De medewerkers werken verspreid over het hele land, vaak bij de klant. Dat kan zijn in een penitentiaire inrichting, een tbs-kliniek, op de SSC kantoorlocaties of het Aanmeldcentrum van de IND in Ter Apel. Met bijna 1000 collega’s werkt het SSC vanuit 50 locaties in Nederland voor meer dan 13.000 afnemers. Werken voor SSC DJI is bijzonder en relevant, het SSC staat door de toonaangevende dienstverlening vooraan in het primaire proces van boeiende organisaties. Zo bouwt het SSC DJI mee aan hun betekenis voor de samenleving.

Contact

Centraal telefoonnummer

Telefoon (088) 07 54321

Shared Service Center DJI, locatie Den Haag

Bezoekadres
Bezuidenhoutseweg 20
2594 AV Den Haag
Tel: 08807 19100

Shared Service Center DJI, locatie Veenhuizen

Bezoekadres
Plantsoenstraat 5
9341 BD Veenhuizen

Postadres voor alle vestigingen

Shared Service Center DJI
T.a.v. [afdeling/persoon]
Postbus 90829
2509 LV Den Haag

Factuuradres

Shared Service Center DJI
T.a.v. [nummer en of naam afleverlocatie]
Postbus 90832
2509 LV Den Haag

Facturen worden alleen met bovenstaande wijze van adressering in behandeling genomen.