Digitaal magazine DJIzien

In het digitale magazine DJIzien vind je uiteenlopende verhalen over het werk van Dienst Justitiële Inrichtingen.

Ga naar het laatste nummer van DJIZien: #23, november 2020

Jacqueline vergaf de moordenaar van haar zus
Haar zus werd 14 jaar geleden vermoord. Jacqueline vertelt openhartig over het contact dat ze met de dader had en over haar weg naar vergeving.

Samen tegen overlastgevers
Eeen artikel over een bijzondere samenwerking tussen het COA en DJI op de Handhaving en Toezicht Locatie voor overlastgevende asielzoekers in Hoogeveen.

Bijna klaar voor de samenleving
In heet Huis van Herstel in Almelo werken DJI, reclassering en gemeente nauw samen om kwetsbare gedetineerden te helpen met hun terugkeer in de samenleving.

Lees het vorige nummer

#22, juni 2020

  • DJI'ers aan het ziekenhuisbed
    Daar willen zijn waar je het hardst nodig bent. Dat was de reden voor onze collega’s Sharon, Marleen en Monique om zich aan het begin van de coronacrisis te melden bij een ziekenhuis en daar de helpende hand uit te steken,
  • Telehoren, een blijvertje?
    Dankzij de coronacrisis neemt telehoren eindelijk een vlucht. ‘De techniek staat. Nu is het zaak om de logistiek op orde te krijgen.
  • 1,5 meter binnen de muren
    Anderhalve meter afstand houden in de bajes of een tbs-kliniek, dat is nog niet eenvoudig. Toch staat DJI voor die opgave. Met drie betrokkenen kijken we vooruit naar ‘het nieuwe normaal’ bij DJI.

Abonneren?

Wil je een abonnement op DJIzien? Stuur een mail naar djizien@dji.minjus.nl en krijg een alert elke keer dat DJIzien verschijnt.