Meld je nu aan voor het online wervingsevent van PI Krimpen aan den IJssel op 2 maart 2021

Op dinsdag 2 maart 2021 ben je van harte welkom op het online wervingsevent van de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel.

Meld je nu aan

Ben jij benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken? Je bezig te houden met de functie van penitentiair inrichtingswerker (PIW’er), ook wel gevangenisbewaarder genoemd, en te weten of het iets voor jou is?

In verband met uitbreiding van de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel zoeken we een groot aantal nieuwe collega’s. En we hebben goed nieuws; we hebben nu ook opleidingsplekken. Dus grijp je kans! Ook als je nog geen ervaring hebt in een Penitentiaire Inrichting kan dit je volgende stap zijn! Meld je daarom nu aan voor ons online wervingsevent van 2 maart 2021 door een mail te sturen naar werkenbijpikrimpen@dji.minjus.nl

PIW'er Krimpen a/d Ijssel voor een celdeur
Beeld: ©DJI

Waar en hoe?

Je kunt dit event bijwonen vanuit huis (of de plek waar je op dat moment bent); achter een computer, je laptop of via je mobiele telefoon.

Dit wervingsevent biedt volop mogelijkheden om kennis te maken met de functie van penitentiair inrichtingswerker. Er wordt meer verteld over wat deze functie zo leuk maakt, hoe je dag eruit ziet, wanneer je ervoor in aanmerking komt en er is voldoende ruimte voor al je vragen!

Vacature

Bekijk de vacature van Penitentiair inrichtingswerker.

Wil je weten hoe het is om te werken als penitentiair inrichtingswerker? Lees het verhaal van Ruud of bekijk de video van Charissa. Wil je meer weten over de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel? Neem een kijkje op de locatiepagina.

Praktische informatie

Heb je nog vragen?

Voor vragen over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Jeroen Ekkelboom | j.ekkelboom@dji.minjus.nl | T 088 07 17600

Voor vragen over het wervingsevent of de procedure kun je contact opnemen met Monique ten Buur | werkenbijpikrimpen@dji.minjus.nl | T 06 81959934