Wervingsdag PI Alphen aan den Rijn op zaterdag 23 april 2022

Heb jij het in je om als complexbeveiliger, penitentiaire inrichtingswerker of arbeidsbegeleider aan de slag te gaan in een gevangenis? Kom erachter op onze wervingsdag op zaterdag 23 april.

Wervingsdag PI Alphen
Beeld: ©DJI

Wil je er bij zijn?

Dat kan!

Wij zoeken complexbeveiligers, arbeidsbegeleiders en penitentiaire inrichtingswerkers die energie krijgen van afwisselend werk en echte teamplayers zijn. Wat je hiervoor nodig hebt? Een flexibele werkhouding (wij werken namelijk 24/7), een VOG en je bent 18+.

Aanmelden voor onze wervingsdag is heel makkelijk. Stuur een mail (met naam en cv) naar HR-medewerker Denise aandebak@dji.minjus.nl.

​​​​​​​Wat doet een Complexbeveiliger?

Gerlinda over haar baan als complexbeveiliger:

Gerlinda gaat elke dag met plezier naar haar werk. “Omdat hier geen dag hetzelfde is. Medisch alarm? Dan zorg ik dat de arts snel bij de gedetineerde is. Brandalarm? Dan zet ik de juiste deuren open en regel ik een makkelijke doortocht voor de brandweer. Het mooiste is het persoonlijke contact met collega’s maar ook met de gedetineerden. Een nieuwkomer probeert je vaak uit. Dan is het belangrijk dat je duidelijk bent – dat hij weet wat hij aan me heeft. Ik maak met iedereen wel een babbeltje. Hoe was het bezoek? Is je dochter nog geweest? Ze zijn altijd blij me te zien.”

Vacature

Nu al overtuigd dat een functie in PI Alphen aan den Rijn de volgende stap wordt in jouw carrière? Of wil je eerst meer informatie over de functie? Bekijk hier de vacaturetekst:

Praktische informatie

  • Wanneer:      Zaterdag 23 april tussen 09.00 en 16.00 uur.
  • Locatie:          PI Alphen aan den Rijn, Eikenlaan 36
  • Aanmelden:  Stuur een mail naar aandebak@dji.minjus.nl met:
    1. Aanmelding Wervingsdag 23 april
    2. Je naam
    3. Je cv

Wervingsdag

De wervingsdag biedt jou volop mogelijkheden om een goed beeld te krijgen van het werk in onze PI. En natuurlijk maak je kennis met jouw toekomstig teamgenoten, die al jouw vragen over de beschikbare functies kunnen beantwoorden.

PI Alphen aan den Rijn

Wil je meer weten over de Penitentiaire Inrichting Alphen aan den Rijn? Neem een kijkje op de locatiepagina.