Organisatie DV&O

De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) bestaat uit een hoofdkantoor in Assen en 20 locaties verspreid over heel Nederland. De DV&O heeft haar organisatie onderverdeeld in drie divisies waar al onze diensten onder vallen; de divisies Vervoer, Beveiliging en Specialistische taken. Er werken 1500 medewerkers bij de DV&O.

Logistiek

Bij de afdeling Logistiek op het hoofdkantoor in Assen komen dagelijks zo'n 800 vervoersaanvragen binnen van veel verschillende opdrachtgevers. Deze dynamische afdeling zorgt er samen met de executieve medewerkers voor dat alle collega's en justitiabelen aan het eind van de dag weer veilig terug zijn op plaats van bestemming.

Opleidingen

De DV&O beschikt over een eigen afdeling Opleidingen. Deze afdeling verzorgt de basis, vervolg en voortgezette opleidingen voor eigen medewerkers, maar ook voor andere medewerkers binnen DJI. Ook op verzoek van ketenpartners verzorgt deze afdeling trainingen in specifieke werkzaamheden, zodat wij onze ketenpartners in dat werk kunnen ondersteunen.

Werken bij DV&O

DV&O vraagt regelmatig nieuwe beveiligers. Iedere nieuwe medewerker krijgt de opleiding tot beveiliger. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden om door te stromen. Kijk voor actuele vacatures op Dienst Vervoer en Ondersteuning - werken bij DJI of mail naar recruitment.