Werken bij DJI

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zoekt personeel. Personeel dat staat voor een mensgerichte aanpak. Personeel dat houdt van motiveren. Personeel dat gedreven is.

DJI zoekt jou!

Bekijk op de verschillende functieprofielen om te zien welke functie bij jou past en hoe jij en DJI een ijzersterke combinatie kunnen maken! Kies voor mooi werk in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarbij het gaat om beveiliging, bewaring, behandeling, motivering en zorg en begeleiding.

DJI is doorlopend op zoek naar beveiligers, psychologen, detentietoezichthouders, inrichtingsmedewerkers, justitieel verpleegkundigen en arbeidsmedewerkers voor onze locaties in heel Nederland. Meer weten? Onze collega's vertellen in de video's over hun werk. Solliciteren kan via de website werkenvoornederland.nl.

Over DJI

DJI is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg voor mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 72.000. We bieden hen de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 13.500 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra voor vreemdelingenbewaring. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven van justitiabelen. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Sollicitatieprocedure

Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid dient aan het eind van de selectieprocedure een verklaring omtrent gedrag (VOG) te worden aangevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem voor meer informatie contact op met het Shared Service Center DJI, Loket Werving & Selectie

  • 088 07 54321