Algemene informatie

Contactgegevens

Bezoekadres:

Duizendbladweg 100
1171 VA Badhoevedorp

Postadres:

Postbus 7518
1118 ZG Luchthaven Schiphol

Telefoonnummer: 088 073 30 00

Bereikbaarheid

Het detentiecentrum is gelegen in Schiphol Noord-West. Bezoekers die gebruik maken van een navigatiesysteem worden vaak geleid via de Sloterweg. Deze weg is gesloten in beide richtingen. Het detentiecentrum is bereikbaar via de Loevenstijnse Randweg.

LET OP: in verband met het MH17 strafproces is het Justitieel Complex Schiphol slecht bereikbaar met de auto en zijn de parkeermogelijkheden zeer beperkt. Het gaat om de volgende perioden:

- 31 augustus tot en met 13 november 2020 (enkel tijdens de even weken: 36, 38, 40 en 42)

Maak gebruik van het openbaar vervoer of parkeer op P1 en neem hiervandaan bus 185 naar het Justitieel Complex.

Route

In het pdf-bestand Bereikbaarheid JCS vindt u een beschrijving van de route per auto en per openbaar vervoer.

Parkeren

U kunt tegen betaling (€ 2,50 per uur, uitsluitend PIN-betalingen mogelijk) parkeren op het bezoekersgedeelte van het JCS-parkeerterrein.

Rondleidingen

Rondleidingen zijn niet mogelijk, met uitzondering van groepen die voor werk of opleiding een duidelijke binding hebben met de organisatie. In dit geval kunnen verzoeken minimaal vier weken van tevoren schriftelijk worden ingediend.

U kunt uw verzoek per e-mail sturen naar: BADVABMO@dji.minjus.nl. Vermeld bij de aanvraag in ieder geval de naam, het adres en de vestigingsplaats van de organisatie, het doel en de grootte van het gezelschap.