Contact met DJI

Deze hoofdrubriek bevat 0 rubrieken:

Wilt u contact met DJI, een justitiƫle inrichting of gedetineerde, of wilt u iets weten over bezoekmogelijkheden?

Contact met DJI

Heeft u een vraag over onderwerpen van DJI en kunt u het antwoord niet op deze website vinden, dan kunt u uw vraag telefonisch of per e-mail stellen. Uw vraag zal in eerste instantie beantwoord worden door Informatie Rijksoverheid (voorheen Postbus 51), zonodig nemen zij contact op met DJI. U kunt hier ook publicaties van DJI bestellen.

Telefonisch
Telefoonnummer
Bereikbaarheid
DJI08807-25000op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur
Informatie Rijksoverheid
1400op werkdagen van 08.00 - 20.00 uur

Per e-mail: Via het contactformulier op de website van Rijksoverheid.

Adressen en overige informatie van locaties van DJI

Adressen en contactgegevens van DJI, zoals van het hoofdkantoor, justitiƫle inrichtingen, gevangenissen, huizen van bewaring en jeugdinrichtingen, vindt u in het menu Locaties. Op deze pagina vindt u ook het factuuradres van DJI.

Contact met een gedetineerde

Op de pagina Contact met een gedetineerde vindt u de regels over hoe u kunt bellen en mailen met een gedetineerde en post kunt sturen.

Bezoek

Op de pagina Bezoek vindt u de regels over het bezoeken van een relatie in een inrichting.

Persvoorlichting

Wilt u een afspraak voor een interview of reportage? Of heeft u wellicht vragen over persberichten, opnames of behoefte aan rechtenvrije foto's? Neem dan contact op met de persvoorlichters van DJI.

Wetenschappelijk onderzoek

Wanneer u een wetenschappelijk onderzoek wilt uitvoeren bij DJI, dient u hiervoor toestemming aan te vragen. Hiervoor moet u een voorstel indienen bij DJI.

U heeft een klacht over DJI

Heeft u een klacht over de dienstverlening van DJI? Voelt u zich onjuist behandeld door DJI-personeel? Dan kunt u dit aan het Klachtenloket DJI melden.