PI Lelystad

De PI Lelystad geeft uitvoering aan vonnissen voor mannen vanaf 18 jaar. De totale capaciteit van de inrichting bedraagt 616 plaatsen, onder te verdelen in arrestantenplaatsen, gevangenisplaatsen en plaatsen Huis van Bewaring (HvB).

Let op: wegafsluiting

In de periode tussen 1 juni en 15 juni zal de Larserdreef een paar keer afgesloten worden om de markeringen op het wegdek opnieuw aan te brengen. Dit betekent dat onze PI in die twee weken moeilijker te bereiken is.  Het is mogelijk dat de route de ene kant op wel kan, maar terug weer niet. Ter plekke worden straks door de gemeente de omrijroutes aangegeven met gele borden. Op deze pagina van de gemeente staat vermeld op welke dagen de Larserdreef wordt afgesloten en welke delen.

Het betekent wel dat u mogelijk langer onderweg zult zijn, a) omdat u om moet rijden en b) omdat u waarschijnlijk niet de enige bent die om moet rijden en er dus filevorming kan ontstaan. Houd hier rekening mee als u naar de inrichting komt, dat voorkomt een hoop stress om op tijd te komen.