Bent u bezoeker?

Hier vindt u alle informatie omtrent bezoek aan de inrichting.

Algemene bezoekregels

Meer informatie over bezoek en de bezoekregels vindt u op de algemene pagina over bezoek.

Anders dan vermeld op de algemene pagina bezoek is er op de locatie PI Ter Peel geen frisdrank-koffie- en snoepautomaat in de bezoekzaal aanwezig waarvoor los kleingeld vereist is. Koffie is gratis verkrijgbaar uit de koffieautomaat.

Draagt u een elektronische enkelband? Stuur dan minimaal een week voor uw bezoek het document met de beperkingen en voorwaarden van uw enkelband naar BMO.PI.zuid-oost@dji.minjus.nl. PI Ter Peel/ PI Roermond laat u dan weten of uw bezoek door kan gaan.

Jitsi

Uw relatie is gedetineerd in PI Ter Peel. Zij wordt in de gelegenheid gesteld om met één contactpersoon Jitsi-contact te hebben. Hiervoor zal uw relatie vragen om uw Jitsi gegevens in de vorm van Jitsi naam en mailadres en/of CID.

Waar kan ik mijn Jitsi-informatie vinden?

  1. Tik of klik op uw profielafbeelding
  2. Tik of klik op uw Jitsi-profiel. Uw Jitsi-naam en het account waarop u bent ingelogd, worden weergegeven in uw profiel in de vorm van naam, mailadres of CID.


Geef de gegevens zo compleet mogelijk door aan uw relatie. Zonder correcte en complete gegevens kunnen wij u op Jitsi niet vinden. Daarnaast dient u het nieuwe contact vanuit de inrichting te accepteren op uw eigen device!

Tip:

  •  Hoe unieker uw gebruikersnaam des te makkelijker bent u te vinden.
  •  Laat uzelf zichtbaar maken in de Jitsi zoekresultaten (Instellingen/contact).

Relatiebezoek

Familie of relaties kunnen zelf geen afspraak maken: de gedetineerde kan familieleden of relaties uitnodigen en dient het bezoek ook zelf te laten weten op welk tijdstip men langs kan komen. De bezoektijden zijn gekoppeld aan de afdeling waar de gedetineerde verblijft.

Gedetineerden mogen bezoek ontvangen van maximaal drie bezoekers Er mogen maximaal twee kinderen jonger dan één jaar  per bezoektafel aanwezig zijn, zij tellen niet mee in het totaal aantal bezoekers. Kinderen vanaf 14 jaar mogen zelfstandig op bezoek komen, mits zij zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

De procedure van toelating vraagt enige tijd. Zorg dat u een half uur voor aanvang bezoek aanwezig bent. Bezoekers worden toegelaten tót een half uur voor het einde van het bezoek.

Contactpersoon ouder-kind

Voor vragen omtrent bezoekmogelijkheden tussen gedetineerde ouder en kind binnen de inrichting gelieve een mailverzoek te richten aan: backoffice.ter.peel@dji.minjus.nl

Ambtelijk bezoek

Ambtelijk bezoek kan via onderstaand mailadres een bezoekafspraak maken; backoffice.ter.peel@dji.minjus.nl

Terugbelverzoek advocaten

Indien u een ambtelijk terugbelverzoek heeft voor een gedetineerde kunt u dit verzoek via de e-mail richten aan bureau.management.ondersteuning.pi.zuid-oost.terpeel@dji.minjus.nl.

Toegangsbeleid

Bij binnenkomst dient u 'piepvrij' door de detectiepoort te lopen. Houd rekening met de keuze van uw kleding. In sommige bh's en andere kleding zit metaal verwerkt en bestaat de kans dat u daarmee niet 'piepvrij' door de detectiepoort heen komt. Mocht dit bij het eerste bezoek gebeuren, dan zult u handmatig gefouilleerd worden en krijgt u een waarschuwing. Dat wil zeggen dat u bij een volgend bezoek andere kleding dient te dragen. Hiervan wordt een aantekening gemaakt. Wanneer u tijdens het volgende bezoek niet 'piepvrij' door de detectiepoort komt, wordt u geweigerd.

Naast de zogenaamde 'beugel bh', kunnen sieraden, haarclips, ritssluitingen, metalen knopen op broeken en dergelijke de detectie-uitslag beïnvloeden. Voor een vlotte toegangscontrole is het raadzaam om ook hiermee rekening te houden.

Speurhonden kunnen worden ingezet bij de controle van het bezoek. Wanneer een speurhond drugs of contrabande ruikt en reageert bij een bezoeker dan zal de betreffende bezoeker die dag de toegang tot de inrichting worden geweigerd.

Contactgegevens

Bezoekadres

Paterstraat 4
5977 NM Evertsoord

Postadres (officiële stukken)

PI Zuid Oost, locatie Ter Peel
Postbus 6021
5960 AA HORST AAN DE MAAS
Tel. 088 074 57 00
E-mail: bureau.management.ondersteuning.pi.zuid-oost.terpeel@dji.minjus.nl

Bereikbaarheid

PI Ter Peel is vanaf station Horst-Sevenum bereikbaar met de OV-shuttle. Er is een voorafgaande reservering nodig via telefoonnummer 0800-0224050 (gratis). Op basis van de ritreservering wordt voldoende voertuig capaciteit ingezet. De OV-shuttle rijdt van maandag tot en met vrijdag.  Zaterdag en zondag rijdt er géén OV-shuttle.